ROĐENDAN SALONA

OBILJEŽAVAMO 22 G. RADA. ČASTIMO VAS. DOĐITE I OSVOJITE NAGRADE.
Više na podstranici o nama.

AROSHA BANDAŽE + PRESOTERAPIJA ili OXIFAT PLUS

NOVI tretman protiv celulita. 12 tretmana + 4 tretmana i četkanje tijela GRATIS

Dr.ZEIN OBAGI kozmetika

Profesionalno educirani tim salona izabrati će za Vašu kožu tretman iz ZO® Skin Health linije.

Lifting lica i antiage tretmani

Saznajte više koji antiage i lift tretmani zaista djeluju ovdje...

Specijalni tretmani lica

Više informacija o Specijalnim tretmanima lica pogledajte ovdje.

Mršavljenje i oblikovanje tijela

Koje metode za mršavljenje postoje u salonu PETRA KUMP pogledajte ovdje...

Masaža

Ovdje možete saznati više informacija o raznim masažama.

SHELLAC, Soak off

Koje su nove metode manikure i geliranja noktiju pročitajte ovdje...

Led lampom protiv akni

Saznajte kako riješiti problem akni i mrlja photodinamskom terapijom ovdje...

Estetska ili medicinska pedikura

Onaj tko najviše tereta nosi, zaslužuje najbolje. Više o tome na podstranici Pedikura...

OBLIKOVANJE I DEFINICIJA OBRVA

OBLIKOVANJE I DEFINICIJA OBRVA

Svaka žena želi savršeno oblikovane, definirane i obojane obrve, uskladđene s njihovim prirodnim oblikom lica. Obrve mogu lijepo istaknuti oči, dati pogledu posebnu draž i učiniti izgled lica vrlo izražajnim.

Obrve se mogu oblikovati na više načina, ali najvažnije je oko kozmetičarke koja će obrvu oblikovati i time naglasiti ili možda sakriti neke nedostatke na licu.
Obrve se čupaju voskom, picetom i koncem, ili se crtaju olovkom ili trajnom šminkom ako ih nema.

Važno je obrvu oblikovati da izgleda uredno i prirodno, a ofarbati da nije pretamna, jer onda daje strog i stariji izgled. Obrva se usklađuje i s bojom oka, kože i kose.
Ako želimo licu dati poseban izraz obrve možemo jače naglasiti. To se radi samo u posebnim prilikama i uz posebnu šminku i odjeću. 

obrve.jpg

obrve2.jpg

JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA

JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA

Ova tehnika spada u kategoriju dugotrajnog make up-a.  Japanska metoda omogućuje da se dobije prirodan izgled obrva, a dlačice se ne čupaju, nego samo iscrtavaju. Rezultat je toliko prirodan da je razlika između obične i nacrtane obrve gotovo nevidljiva, pošto se svaka dlačica crta upravo tamo gdje prirodna nedostaje. Prednost ovog tretmana je što se obrve ne mogu izbrisati kao u slučaju klasičnog make up-a, nego su postojane na bazenu, plaži i u teretani. Lice izgleda mlađe i vedrije pošto su obrve prilagođene vašem licu u potpunosti.

Postupak počinje tako da se sa olovkom iscrta probna forma obrva. Kada se završi s probnim crtanjem, bira se boja koju oblikujemo prema boji tena, prirodnih dlačica obrva i željama klijenta i tek tada krećemo s postupkom iscrtavanja. Svi instrumenti moraju biti sterilni, a pigmenti koji se nanose su testirani i certificirani po standardima Europske Unije - nemaju teških metala i AZO boja, te su svi pigmenti hipoalergeni.

Postupak počinje miješanjem boje te se na instrument pričvršćuju 'micro cutter' kojima se crtaju dlačice kako bi obrve izgledale 100 % prirodno. Cijeli postupak traje oko jedan sat, a najviše vremena posvećuje se pripremi i probnom crtanju oblika, kako bi imali što bolju predodžbu o konačnom rezultatu.

Oblici obrva prema tipu lica:

Postoje četiri oblika lica i za njih odgovarajući idealan oblik obrva:

-Ovalno lice je pogodno za sve tipove obrva i u skladu je s ostalim dijelovima lica (oči, nos, usta, veličina čela) te prema njima određujemo i debljinu obrva.

-Kvadratastom licu idealno stoje blago zaobljene obrve, a debljina ovisi u odnosu na ostale dijelove lica.

-Okruglom licu pristaju kraće obrve sa istaknutim uglom

-Za trokutasto-srcoliko lice idealne obrve su kratke, blago zaobljene sa najvišom točkom na sredini.  

 

Japansko   iscrtavanje   obrva metoda iscrtavanja nozicem gdje se boja direktno aplicira u tkivo putem malih rezova nožićem. Nakon samog tretmana koji traje  60 - 90 min dolazi do konačnog izgleda obrva  - uz blago crvenilo (jacina crvenila ovisi o osjetljivosti kože). Pigment boje unešene u tkivo, dugotrajnost i zadrzavanje takoder ovisi o tipu i stanju kože  (postoji mogucnost da tkivo odbija boju  zbog cega je potrebno potupak ponoviti nekoliko puta).

Nakon tretmana korisnik usluge treba tretirano mjesto mazati 2-3 puta dnevno s BEPANTHEN MAŠĆU ili PAVLOVIĆEVOM MASTI kroz 5 dana). Korekcija je obavezna nakon  2 - 3 tjedna ovisno o dogovoru izmedu davatelja i primatelja usluge.

Japansko iscrtavanje obrva tretman je koji je namijenjn svima koji žele poboljšati izgled obrva - postići gustoću ili oblik, ali i oni koji se bore s ostalim nedostacima obrva ili samim nepostojanjem obrva. Ovaj tretman pruža mlađi i vedriji izgled.