ROĐENDAN SALONA

OBILJEŽAVAMO 22 G. RADA. ČASTIMO VAS. DOĐITE I OSVOJITE NAGRADE.
Više na podstranici o nama.

AROSHA BANDAŽE + PRESOTERAPIJA ili OXIFAT PLUS

NOVI tretman protiv celulita. 12 tretmana + 4 tretmana i četkanje tijela GRATIS

Dr.ZEIN OBAGI kozmetika

Profesionalno educirani tim salona izabrati će za Vašu kožu tretman iz ZO® Skin Health linije.

Lifting lica i antiage tretmani

Saznajte više koji antiage i lift tretmani zaista djeluju ovdje...

Specijalni tretmani lica

Više informacija o Specijalnim tretmanima lica pogledajte ovdje.

Mršavljenje i oblikovanje tijela

Koje metode za mršavljenje postoje u salonu PETRA KUMP pogledajte ovdje...

Masaža

Ovdje možete saznati više informacija o raznim masažama.

SHELLAC, Soak off

Koje su nove metode manikure i geliranja noktiju pročitajte ovdje...

Led lampom protiv akni

Saznajte kako riješiti problem akni i mrlja photodinamskom terapijom ovdje...

Estetska ili medicinska pedikura

Onaj tko najviše tereta nosi, zaslužuje najbolje. Više o tome na podstranici Pedikura...

HYDRACLEAN Guinot tretman

HYDRACLEAN Guinot tretman

PREPORUČAMO SVIMA KOJIMA JE MEHANIČKO ČIŠĆENJE KOŽE TORTURA.

Brzo, nježno i ugodno.

Guinot Hydraclean tretman dubinski čisti lice, a pri tome posebnu pažnju posvećuje T-zoni.

Metoda tretmana jedinstvena je u svijetu, i istodobno djeluje i na znojne i na lojne žlijezde. 
Bez potrebe za vapozonom i parenjem lica, koje je često vrlo agresivno za kožu, nakon samo 30 minuta tretmana koji uključuje i relaksirajuću masažu, koža će biti pročišćena i svježa.

Mehaničko čišćenje lica GUINOT kozmetikom

Mehaničko čišćenje lica GUINOT kozmetikom

Mehaničko čišćenje lica je kompletna njega lica koja se sastoji od više faza. Prije samog istiskivanja mitesera i ostalih nečistoća pripremimo kožu pilingom i parenjem. Kad je koža dovoljno zagrijana radi se ručno istiskivanje nečistoća. Slijedi utrljavanje ampule koja smiruje ili hrani kožu, ovisno što je koži potrebno.

Masaža i maska čine najugodniji i najbolji dio tremana. Masažom podižemo tonus mišića i opuštamo napetosti koja se na licu vidi kao grč. Maska daje završni pečat koji će dati sjajan i odmoren izgled licu, te nadoknaditi sve sastojke koji fale koži.

Sve to omogućije nam vrhunska profesionalna kozmetika kojom se tretman provodi.

5 OSNOVNIH STVARI O TRETMANU LICA KOJE TREBATE ZNATI    

Kozmetički tretman lica  jedan je od najslabije razumljivih tretmana u salonu. Često se govori da je to nepotreban i neefikasan tretman i rijetko se razmišlja o njemu kao postupku koji našu kožu održava zdravom. Smatra se i da je to skup tretman, ali u pravilu svaka kozmetičarka zna da je to najbitniji postupak, koji kožu održava sjajnom i zdravom.

Poznata predstavnica francuske kozmetičke kuće u Americi, Regina Berthelot posložila je neke mitove o kompletnom tretmanu lica ( koji sadrži sve potrebne postupke, od pripreme, pilinga, mehaničkog čišćenja lica, masaže i odgovarajuće maske ), na njihovo mjesto. Provjerite što ona smatra da Vam ovaj korak u tretiranju kože lica, vrata i dekoltea omogućuje i čemu pridonosi.

1.  Tretman čišćenja lica  nije brzi popravak

Tretman čišćenja lica ili "Facial" kako ga kratko zovu englezi, više je prevencija i održavanje kože, nego liječenje. Razmišljajte o posjeti kozmetičkom salonu kao o odlasku zubaru. Kao što zubar čisti vaš zubni kamenac, jer ga ne možete očistiti kod kuće četkajući zube, tako i kozmetičar tretmanom čišćenja lica održava vašu kožu zdravom i oslobođenu toksina i bakterija koji izazivaju upalne procese na koži.

Na stranu što najviše prednosti od tretmana ima koža, veliki razlog redovite posjete salonu je sreća zbog spoznaje da što se više brinemo o sebi, to se bolje osjećamo. Nije tajna da ta spoznaja vrlo pozitivno utječe na raspoloženje klijenta.

2. Ne biste trebali sami uklanjati mitesere i ostale nečistoće.  

Kao što trebate obrezivanje kožice i uređivanje noktiju ostaviti profesionalcu, tako i istiskivanje mitesera  ostavite za slijedeći posjet kozmetičarki, jer za to postoji specifična tehnika. Treba ih istiskivati iz dubine kože, a ne površinski. Ako to nije napravljeno pravilno, površina kože ostaje ozlijeđena. Također je važno prazniti pore kako bi se spriječilo nakupljanje nećistoće i uvećanje mitesera. Ako miteser nije u potpunosti uklonjen, prljavština u pori će se nakupljati i uzrokovati povećanje pora.

Gospođa Berthelot smatra uklanjanje mitesera najvažnijim dijelom tretmana lica,

jer je to prvi korak prema čistoj koži. U većini slučajeva uklanjanje mitesera je najosjetljiviji dio tretmana, te je zato jako važno otići kod profesionalca da to učini pravilno.

 3. Čišćenje lica je igra uma   

Kad razmišljamo o prednostima  ovog tretmana važno je navesti um da razmišlja o onome što je tijelu najugodnije, a to je masaža. Dobra masaža lica, vrata i dekoltea poboljšava cirkulaciju krvi, a drenažni pokreti izbacuju otpadne tvari iz kože i tako posvjetljuju ten i čine kožu sjajnom. I naravno kad masažu izvede stručna osoba  efekat je znatno veći nego kad to činimo sami sebi. Primajući masažu od druge osobe, um i tijelo se potpuno i lako opuste pa je užitak znatno veći. Ako masirate sami sebe, vaš mozak unaprijed zna što slijedi pa nema faktora iznenađenja, ali niti pravog opuštanja. Tako dobivamo relaksaciju uma i tijela, koji pomažu regenerativnim procesima u koži, ali i cijelom tijelu.

 4. Više je koristi ako ste redoviti     

Možete trenirati svoju kožu tako da tretman lica obavljate 1x mjesečno i na taj način omogućite svojoj koži da dođe u "formu". Ako redovito obavljate tretmane, to je kao da trenirate kožu da pravilno radi. Stanice kože vole rutinu i odgovoriti će na to pozitivno. Njihova zahvalnost ogledat će se u dobrom i svježem izgledu, koji će vas učiniti sigurnijima.

Ovisno o tipu i stanju vaše kože kozmetičarka će vam preporučiti koliko učestalo trebate dolaziti na tretmane. Ako je koža masna tretmani se mogu obavljati svaka 3-4 tjedna, a ako je više suha, učestalost tretmana je 5 - 6 tjedana.

 5. Cijena ne određuje kvalitetu tretmana     

Kada birate salon i osobu koja će obavljati tretman vjerujte svojem instinktu, istražite koliko je iskustvo osoblja i uvažite preporuke poznanika,ili prijatelja. Otiđite do salona i naručite se na tretman usmeno. Usput ćete uočiti kakva je higijena u salonu i osobe koje rade u njemu. Na osnovu toga možete zaključiti da li ćete im pokloniti povjerenje.

Na kraju tretmana kozmetičarka će preporučiti preparate za kućnu upotrebu. Preparati koji se prodaju u salonima  prepoznati su od strane stručne osobe u salonu, da zadovoljavaju kvalitetu koja je potrebna da kožu održavaju do slijedećeg tretmana u formi. Za razliku od kupnje preparata u dućanu ili parfumeriji, kozmetičarka je u poziciji da preporuči kremu koja određenoj koži može dati sve što joj treba, jer je upoznala vašu kožu i zna točno kakva je krema koju nudi za vašu kožu, a na osnovu onoga što je vidjela kako koža reagira tokom tretmana.

Znak da je tretman bio dobar, je dobar izgled kože i osjećaj da je koža reagirala dobro. Ovo su elementi koji će ukazati da je vaša kozmetičarka stručna osoba te da joj trebate pokloniti povjerenje. Njezini savjeti sigurno će pomoći vašoj koži da ostane dugo zdrava i mladolika. 

   

Mehaničko čišćenje lica dr. ZEIN OBAGI kozmetikom

Mehaničko čišćenje lica dr. ZEIN  OBAGI kozmetikom

IMAMO RJEŠENJA KOJA STVARAJU ZDRAVU KOŽU

NOVO!ZO®Skin Health by dr. Zein Obagi, Hollywoodska luksuzna kozmetika za postizanje zdrave kože u novost je u ponudi našeg  salona ljepote.

Ne rade svi kozmetički saloni tretman lica na isti način. Petra Kump kao majstor kozmetičar  i njen profesionalno educirani tim će Vam pomoći odrediti koji je tretman odn. terapija najbolja za Vašu kožu .ZO®Skin Health linija za tretman kože nudi najnovije i najdjelotvornije ekstrakcije, maske i pilinge s ciljem postizanja dubinski zdrave kože.

Pod vodstvom dr. Zein Obagi-a, ZO Skin Health,Inc. razvio je široki spektar terapijskih protokola za svaku osobu neovisno o stanju kože, dobi, spolu ili boji. Na temelju najnovijih dostignuća u tehnologiji terapije kože- biotehnološki kompleksi,komponente biljnih matičnih stanica i više-terapijski prijenosni sustavi čine proizvode i programe optimizirane za Vaše specifične potrebe 

TERAPIJSKA RJEŠENJA

ZO Skin Health Circle koncept,kojeg je osmislio dr.med. Zein Obagi, pruža cjelovita i kontinuirana rješenja za trajno postizanje zdrave kože.

Proizvodi, protokoli i tretmani, propisani su od strane medicinskih stručnjaka za kožu, za širok spektar kožnih bolesti i kroničnih stanja kože.

 

DNEVNA I PREVENTIVNA NJEGA KOŽE

Opsežan niz proizvoda održava rezultate terapijskih tretmana i podržava svakodnevno zdravlje i zaštitu kože od vanjskih utjecaja.

NJEGA LICA

NJEGA LICA

Njega lica, vrata i dekoltea označava razne tretmane lica u kojima se upotrebljavaju preparati s aktivnim supstancama. Odabiru se pilinzi, ampule, serumi, maske i kreme koji su potrebni za određeni tip kože.

Masaža lica, vrata i dekoltea najčešće je uključena u njegu lica i odličnodjeluje na tonus kože. Masaža opušta  duh i tijelo te dubinski hrani kožu. U ovim tretmanima nekad se koriste i razni aparati kojima  serumi ili kreme bolje i dublje penetriraju u kožu.

Njegu lica radimo vrhunskom francuskom kozmetikom : Guinot i Arkana.