ROĐENDAN SALONA

OBILJEŽAVAMO 22 G. RADA. ČASTIMO VAS. DOĐITE I OSVOJITE NAGRADE.
Više na podstranici o nama.

AROSHA BANDAŽE + PRESOTERAPIJA ili OXIFAT PLUS

NOVI tretman protiv celulita. 12 tretmana + 4 tretmana i četkanje tijela GRATIS

Dr.ZEIN OBAGI kozmetika

Profesionalno educirani tim salona izabrati će za Vašu kožu tretman iz ZO® Skin Health linije.

Lifting lica i antiage tretmani

Saznajte više koji antiage i lift tretmani zaista djeluju ovdje...

Specijalni tretmani lica

Više informacija o Specijalnim tretmanima lica pogledajte ovdje.

Mršavljenje i oblikovanje tijela

Koje metode za mršavljenje postoje u salonu PETRA KUMP pogledajte ovdje...

Masaža

Ovdje možete saznati više informacija o raznim masažama.

SHELLAC, Soak off

Koje su nove metode manikure i geliranja noktiju pročitajte ovdje...

Led lampom protiv akni

Saznajte kako riješiti problem akni i mrlja photodinamskom terapijom ovdje...

Estetska ili medicinska pedikura

Onaj tko najviše tereta nosi, zaslužuje najbolje. Više o tome na podstranici Pedikura...

MEZOTERAPIJA TIJELA

MEZOTERAPIJA TIJELA

Mezoterapija tijela vrlo j eučinkovit način na djelovanje problema celulita, debljine i opuštene kože. Nove metode aplikacije medicinskih koktela omogućuju njihovo dublje unošenje, a visoke koncentracije aktivnih tvari snažno potiču potrebne procese.

COMPACT FLASH - MEZOTERAPIJSKI KOKTEL ZA LIFTING EFEKT I VRAĆANJE TONUSA OPUŠTENE KOŽE TIJELA U ZRELIM GODINAMA

Compact Flash mezoterapijski koktel rezerviran je za opuštenu kožu tijela zrele dobi sa smanjenim tonusom i elasticitetom.

Potiče aktivnost fibroblasta koji su izravno uključeni u sintezu kolagena i elastina čime izravno učvršćuju kožu. Sadrži i vitamin C koji djeluje u borbi protiv slobodnih radikala i sprječavanju stanične okisadcije. Istovremeno iznimno učinkovit spoj DMAE dovodi do trenutačnog lifting efekta čime pojačava tonus, čvrstoću i glatkoću kože tijela, a koristi se i za podizanje kože lica.

Compact flash trenutno podiže i učvršćuje mlohavu i opuštenu kožu nadlaktica, bedara, trbuha i drugih kritičnih dijelova koji su izgubili tonus i elastičnost. Sadrži elastin, DMAE i askorbinsku kiselinu (C vitamin). Stimulira aktivnost fibroblasta te proizvodnju novog kolagena i elastina za poboljšanje elasticiteta i tonusa kože te dovodi do trenutačnog lifting efekta!

KOKTEL ARTIČOKE 

Koktel artičoke ima diuretička svojstva, te se koristi za rješavanje problema "vodenog" celulita i edematoznih regija. Preporuča se najmanje 6 tretmana, a učinak je vidljiv već nakon prvog tretmana, ali nakon odprilike 7 dana.

CAFFEINE KOKTEL

Ovaj koktel koristi se za uklanjanje celulita i masnih naslaga, nastalih uslijed slabe cirkulacije. Djeluje na fibrozni celulit, tako da povećava cirkulaciju u tkivu i time omogući bolju prehranu vezivnog tkiva, koje se zato počinje regenerirati i time mijenjati vanjski izgled kože.

L - CARNITINE KOKTEL
Je sterilna mezoterapijska otopina, koja se prvenstveno koristi za topljenje masnih naslaga. Može se primijeniti i u pliće slojeve, u slučaju celulita ili manjih lokaliziranih masnih naslaga (vec od 4-6 mm).
Kokteli se međusobno nadopunjuju u djelovanju, a prema stanju tkiva odabiremo koji ćemo upotrijebiti i kako ih kombinirati.