Chemical peel


Kemijski pilinzi koriste se već više od 30 god u kozmetici, ali trenutno doživljavaju procvat, jer je u zadnjem desetljeću kozmetička industrija razvila vrlo sofisticirane preparate koji na jednostavan i vrlo učinkovit način rješavaju raznu problematiku na koži. Važno je napraviti kuru 5 - 10 tretmana, ovisno o vrsti i stanju problematike koju obrađujemo, svakih 7 - 10 dana.

Kemijski pilinzi također se mogu raditi u kombinaciji s drugim preparatima i aparatima kako bi  postigli što bolje i što brže rezultate. Kako ćemo ih kombinirati ovisi o pojedinoj problematici. Namijenjeni su svim kožama, od osjetljive do suhe, masne ili zrele kože. Koji piling ćemo izabrati ovisi o više faktora: godinama, problematici te stanju i tipu kože.

Koristimo peelinge medicinskih kozmetičkih kuća K SURGERY, MCCM te ARKANA.

KS i MCCMGLYCOLIC PILING 50%

Namijenjen je prvenstveno za uklanjanje izražajnih bora, crvenila kože, akni i ožiljaka te photo aginga. Vrlo snažno djeluje na poboljšanje strukture kože.

MCCM MLIJEČNI PILING 45%

Koristi se u tretmanima protiv bora i foto starenja. Potiče fibroblaste u stanici na pojačanu proizvodnju kolagena, elastina i drugih komponenti dermisa.

MCCM- MANDELIČNI PILING 35%

Piling koji se koristi za osjetljivu kožu a indiciran je za kože na kojima postoje problemi photo aginga, akni i hiperpigmentacija.

MCCM- PIRUVIČNI PILLING 20%

Koristi se kod ostarjele kože koja ima bore, opuštena je i nema sjaja. Indicirana je u tretmanima protiv akni, melazme, ožiljaka, hiperpigmentacije i ožiljaka.

Općenito snažno djeluje na regeneraciju tkiva, Na tijelu koristi se za tretiranje strija.

MCCM- PILING PHYTIČNOM KISELINOM 10%

Ovaj piling koristi se uspješno kod koža s kuperozom. Posvjetljuje kožu i djeluje kao prirodni antioxidant koji štiti kožu od slobodnih radikala i tako sprečava starenje. Djeluje kao duboki piling, a u gornjim slojevima kože uklanja oštećenja s kože, nastalih pod utjecajem sunca, vjetra, dima ili drugih zagađenja. Regenerira kožu i održava je baršunastom i glatkom.

MCCM SALICILNI PILING 20%

Sadrži beta hidroksi kiseline koje imaju lipolitićka svojstva, te tako mogu prodrijeti kroz masnoću na koži i djeluju protuupalno. Zato je indiciran prvenstveno za akne. Također ima komedolitički efekt, tj smanjuje pore.

ARKANA AZAK PEEL

Piling koji kombinira azaleičnu, mandeličnu i salicilnu kiselinu, koje djeluju na regulaciju sebuma. Ima antibakterijsko, antiupalno i keratolitičko djelovanje. Namijenjen je koži sklonoj aknama i rozacei.

Uz sve tretmane preporuča se kućna njega za poboljšanje rezultata i njihovo održavanje.

ZO Skin Healthby Dr. ZEIN OBAGI

STIMULATOR PEEL 

OSSENTIAL ® STIMULATOR PEEL TRETMAN

ZO Skin Health stimulirajući piling za instant blistavu kožu

you tube prikaz tretmana   https://www.youtube.com/watch?v=to6R9NHyWVc

Nježan na koži, no dovoljno snažan da osigura vidljivu razliku, ZO Ossential Stimulator Peel je ultimativni tretman za oplemenjivanje svih tipova kože. Piling je poznat i pod nazivom "Red Carpet" piling ili "Lunch time" piling budući da trenutno čini da koža izgleda zdravije i čišće te istovremeno ne ostavlja crvenilo niti uzrokuje ljuštenje kože nakon tretmana.

Kome je tretman namijenjen?

Tretman je idealan za osobe koje žele:

  • omekšati i pomladiti kožu oštećenu sunčanjem
  • ublažiti crte lica i bore
  • stimulirati nastajanje kolagena
  • ublažiti pojavu pigmentiranih mrlja i hiperpigmentacije
  • povećati toleranciju kože

 ZO Ossential Stimulator Piling «čini čuda» u roku od samo nekoliko minuta. To je brz i jednostavan tretman koji možete napraviti za vrijeme pauze za ručak i koji čudesno ravna i ujednačuje dublje i srednje duboke linije i bore, akne, pjege, zbrinjava neravnomjernu pigmentaciju i grubu teksturu kože.

ZO Ossential Stimulator Peel je napravljen da eksfolira kožu stimulirajući izmjenu stanica kako bi se poboljšao tonus kože, njena tekstura i postigao zdrav sjaj.

Najveća prednost primjene ovog pilinga jest da nema potrebe za oporavkom kože zbog ljuštenja ili crvenila nakon tretmana, osim blagog perutanja u izuzetnim slučajvima, nakon tretmana ostaje samo blistava, zdrava koža.