ZO Skin Health by Dr. Zein Obagi


IMAMO RJEŠENJA KOJA STVARAJU ZDRAVU KOŽU

NOVO!ZO®Skin Health by dr. Zein Obagi, Hollywoodska luksuzna kozmetika za postizanje zdrave kože u novost je u ponudi našeg  salona ljepote.

Ne rade svi kozmetički saloni tretman lica na isti način. Petra Kump kao majstor kozmetičar  i njen profesionalno educirani tim će Vam pomoći odrediti koji je tretman odn. terapija najbolja za Vašu kožu .ZO®Skin Health linija za tretman kože nudi najnovije i najdjelotvornije ekstrakcije, maske i pilinge s ciljem postizanja dubinski zdrave kože.

Pod vodstvom dr. Zein Obagi-a, ZO Skin Health,Inc. razvio je široki spektar terapijskih protokola za svaku osobu neovisno o stanju kože, dobi, spolu ili boji. Na temelju najnovijih dostignuća u tehnologiji terapije kože- biotehnološki kompleksi,komponente biljnih matičnih stanica i više-terapijski prijenosni sustavi čine proizvode i programe optimizirane za Vaše specifične potrebe 

Youtube prikaz tretmana   https://www.youtube.com/watch?v=to6R9NHyWVc 

TERAPIJSKA RJEŠENJA

ZO Skin Health Circle koncept,kojeg je osmislio dr.med. Zein Obagi, pruža cjelovita i kontinuirana rješenja za trajno postizanje zdrave kože.

Proizvodi, protokoli i tretmani, propisani su od strane medicinskih stručnjaka za kožu, za širok spektar kožnih bolesti i kroničnih stanja kože.

DNEVNA I PREVENTIVNA NJEGA KOŽE

Opsežan niz proizvoda održava rezultate terapijskih tretmana i podržava svakodnevno zdravlje i zaštitu kože od vanjskih utjecaja.